Nieuwe website, cranio sacraal

Welkom op mijn vernieuwde website. Ik heb net de oogmodule van Cranio Sacraal gehad en daarmee heb ik een nieuwe werkwijze en andere inzichten. Nu heb ik drie onderdelen waarmee ik kan helpen om mensen te helpen met beter te leren zien zonder bril:

Cranio sacraal op de ogen
  • Bates-Methode
  • Cranio Sacraal behandeling
  • Familieopstellingen

Cranio Sacraal

Losse cranio sacraal behandelingen geef ik ook al, dus die zijn los te boeken. Maar mijn specialisatie zijn de ogen.

Bates methode

De aloude methode om beter te leren zien. Na 25 jaar leer ik een oefening op de cranio sacraal opleiding die effectiever zou moeten zijn dan alle andere die ik ooit geleerd heb. Wat was ik dan aan het doen in hemelsnaam. Waarom wist ik dat niet. Nou ja, eerst een tijdje de oefening doen en dan oordelen. Maar het zou heel goed kunnen dat ik nu ook het laatste stuk van mijn slecht zien op kan lossen. Ik zie het na deze module al een stuk beter en ik voel in mezelf ook een verschuiving, dat mijn energieen anders lopen.

Familie Opstellingen

Om emotionele en familieachtergronden van slecht zien te kunnen achterhalen bied ik ook familie opstellingen aan. Dat heten dan oogopstellingen. Meestal heel erg emotioneel en mooi om te doen. Zowel de groepsopstellingen als de individuele opstellingen zijn mooi.