Het hangt er vanaf hoe we te werk gaan. De werkwijze is natuurrlijk anders als je alleen voor een craniosacraal sessie komt dan als je voor een beter zien zonder bril sessie komt.

Craniosacraal

Voor een craniosacraal sessie is niet zoveel nodig, behalve dat je me je klachten verteld zodat ik weet waar we aan werken. De sessies zijn te kleding aan. Wel met horloges, riemen, juwelen, ringen en ook bh-bandjes los. Dat laatste is omdat een BH het craniosacrale vocht en de lymfedoorstroming beperkt.

Beter Zien

Als je voor de leesbril komt is het een sessie van 3 uur. Kom je voor een andere oogafwijking dan zit er een craniosacraal sessie bij en een gedeelte waarin je een oefening meekrijgt om thuis te doen. Dan kom je een of twee weken later weer langs en dan volgt er weer een craniosacraal sessie met een andre oefening. En je kunt altijd vragen stellen natuurlijk. In de praktijk blijken sessies nodig om snellere vooruitgang te boeken, het dient ook ter ontspanning en bewustwording. De oefeningen zul je zelf thuis moeten doen. Dat kan ik niet voor je doen. Dat je een aantal keren terugkomt is gewoon om je te stimuleren, feedback te geven en je verhaal kwijt te kunnen. Ogen verbeteren is een proces. Als je 6 keer geweest bent en je hebt je oefeningen gedaan dan zul je zeker merken dat je ogen veranderen en vooruit gaan.

Opstellingen

Als je een indivuduele opstelling wil kan dat meestal op korte termijn. Wil je een groepsopstelling, dan moet je me mailen. Er wordt gezocht naar een datum waarop iedereen kan. Bij een groep moet iedereen kunnen en dat valt meestal op zaterdag. Individueel is dat afhankelijk van jouw, mijn en Noor’s agenda.