Onderwerpen

Astigmatisme cilinder (Esther)
Leesbril (Esther)
Bijziendheid (Esther en Rijn)
Voeding voor de ogen (Esther en Rijn)
Syntonics (Kleuren/licht therapie) (Rijn)
Ontspanningsoefeningen (Esther)
Hoe kijk je natuurlijk? (Esther)
Centrale fixatie (Rijn)
Staar en floaters (Esther)
En natuurlijk vullen Esther en ik elkaar steeds aan en zijn we interactief met jullie.

Aanmelden

De workshop is vol dus aanmelden is niet meer mogelijk.

Vragenformulier

We sturen je een vragenformulier toe. dat kan je dan invullen en terug mailen. Liefst zo snel mogelijk maar in ieder geval ruim voor de 28ste. Dan kunnen wij ons goed op jouw situatie voorbereiden. Je begrijpt wel dat we niet al jullie formulieren op de 28ste, 5 minuten voor aanvang nog even kunnen doornemen.

Tijstip

We willen beginnen om 10:00. Onze planning is om rond 17:00/18:00 af te ronden. Daartussenin zullen we een lunchpauze plannen van ongeveer 45 minuten.

Betaling

Alle aanbetalingen zijn binnen, daarmee is de workshop vol.
Het resterende bedrag ontvangen we het liefst contant op de 28 ste. Dat controleert het makkelijkst.
Mocht je dat echt niet willen, dan kun je het resterende bedrag van 100 euro voldoen een week voordat we workshop begint. (Overboekingen kosten tijd en er is tijd nodig om bankafschriften te controleren). Je kan het overmaken op NL09 ASNB 0778 0735 99 ten name van K.A. de Jonge.

Locatie

De locatie is in Harderwijk in het zalencentrum “De Kiekmure“.
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk
Er is gratis parkeergelegenheid en een winkelcentrum om de hoek.

Catering

Bij aanvang staat er koffie en thee gratis klaar. Bij de lunch en middagpauze zijn er weer gratis koffie/thee ronde’s. Mocht je meer willen dan kun je naar de bar van het zalencentrum gaan om koffie/thee/fris en of andere dingen te te kopen.
Je lunch mag je zelf verzorgen. We zitten om de hoek van een winkelcentrum met supermarkt. We doen dit zo uit ervaring met andere workshops. Dieet wensen en allergieen zijn zo uiteenlopend dat het vrijwel onmogelijk is om met iedereen 100% rekening te houden. Zeker met het publiek wat wij aantrekken. Wij willen graag verantwoordelijk zijn voor een goede workshop over ogen en niet over het eten hoeven nadenken.

Vragen

Stel alle vragen waar je mee zit tijdens de workshop. Esther en ik zullen ons beste antwoord geven. Liever korten we een onderwerp van ons in en beantwoorden we jullie vragen. Natuurlijk zitten er meerdere mensen in de workshop, we willen graag onze aandacht aan iedereen zo gelijk mogelijk verdelen.

We zien je graag op 28 september, tot dan!