Zonder staar operatie genezen?

Homeopathie is een van de manieren die je zou kunnen helpen on een staar operatie te vermijden. Homeopathie is tijd effectief. Je hoeft alleen maar een paar tabletjes onder je tong te leggen en ze daar op te laten lossen. Er zijn geen bijwerkingen bekend. Natuurlijk wordt deze methode ontkent door de reguliere geneeskunst. Dat geldt ook voor de andere “niet staar operatie” mogelijkheden die op deze website genoemd worden.

Staar operatie vermijden en een alternatief

Homeopathische behandeling van Staar

Een homeopathie behandeling moet gekozen worden in overeenstemming met de symptomen van de staar. Dat wil niet zeggen dat homeopathie symptomen behandeld. Het wil zeggen dat bij ieder mens ziektes zich anders manifesteren. Als voorbeeld: de ene zal bij stress hoofdpijn krijgen en een ander maagpijn. De oorsprong is stress, maar het symptoom is anders.
De homeopathiche behandeling bestaat uit 3 remedies in 30c en 2 anderen in 1M (30c en 1M zijn maten voor verdunning of potentie). De remedies neem je in tijdsintervallen van 3 uur en je eindigt met de 1M omdat die een langer effect hebben en de hele nacht door kunnen werken.

eetpatroon te wijzigen.

Welke remedies moet je gebruiken?

Arnica Montana

Bij dubbel zicht. De ogen voelen pijnlijk als naar dichtbij objecten gekeken wordt. Als de ogen gesloten worden is er een duizeligheid. Arnica Montana is ook behulpzaam bij retinale bloedingen die voorkomen na een staar operatie.

Baryta Carbonica

Bij staar die schitteringen in het zicht veroorzaakt.

Belladonna

Bij schittering en dubbel zicht. Er is een kloppend gevoel in de ogen als men gaat liggen. De ogen voelen alsof ze half gesloten zijn.

Calcarea Phosphorica

Gebruik deze bij een diffuse ondoorzichtigheid in het zicht. Een soort van waas die continue aanwezig is.

Chelidonium Majus

Vieze gele verkleuring van het oogwit. Er is een gevoel van pijnlijkheid bij het naar boven kijken. Traanvocht is er in overvloed.

Conium Maculatum

Excessieve traanstroom en schittering. Zicht is gedimd en wordt slechter met kunstlicht. Oogbewegingen leveren veel schitteringen op.

Nitricum Acidum

Vooral voor staar in het rechteroog. Schittering en dubbel zicht zijn ook aanwezig.

Ruta Graveolens

Veel moeite om van veraf naar dichtbij te focussen. Dat heeft ook te maken met ingespannen kijken eventueel gevolgd door hoofdpijn. Vermoeide ogen tijdens het lezen en druk in de oogkassen.

Silicea Terra

Ook speciaal voor het rechteroog. Er is een schitering die vooral bij daglicht voorkomt. Verward zicht wat zich uit in letters door elkaar halen tijdens het lezen.

Sulphur

Speciaal voor het linkeroog. Er worden kransen gezien rond lampen en zwarte spikkeltjes voor de ogen.

Zincum Metallicum

De helft van het zicht wordt wazig en dat verergert met stimulanten (koffie, alcohol). Een soort van blindheid die losstaat van hoofdpijn of letsel. Een gevoel dat het oog te ver in de oogkas gedrukt zit.

Het kan lastig zijn om te bepalen welke je nodig hebt. Maar hier kunnen alleen woorden gebruikt worden voor iets wat te voelen is.
Je dient er wel zorg voor te dragen dat je betrouwbare producten koopt omdat bij een verkeerde dosering of verdunning, je symptomen kunnen verergeren. Je houdt je tenslotte ook aan de voorschriften van medicijnen die je huisarts je voorschrijft. Er was een webshop die deze producten betrouwbaar verkocht, maar die is momenteel gesloten. (Onlinehomeopathieshop) Je kunt proberen of je een homeopaat in je buurt kunt vinden die je wil helpen om aan de juiste tabletjes te komen of misschien zelfs dat hij of zij je wil helpen uit te zoeken welke je moet hebben.

Gandhi over Homeopathie